Intocht 2020 afgelast

Madrid 14 oktober 2020

Lieve Kinderen,

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat? Helaas is er al een poosje een gemene ziekte in de wereld die corona heet. Deze vervelende situatie betekent ook veel voor mijn afspraken in Nederland. Ik kan niet naar alle afspraken toe die ik elk jaar heb in Nederland en met pijn in mijn hart heb ik ook moeten besluiten om niet naar het mooie Eelde-Paterswolde te komen. Samen met mijn wijze piet en de Gemeente Tynaarlo heb ik nog vele alternatieven besproken. Maar helaas, er bleken te veel haken en ogen te zijn om een verantwoordelijke en nog mooie komst van mij te kunnen organiseren. Waarvoor ik alle respect heb. Jullie gezondheid en de gezondheid van mijn pieten en mij staan voorop.

Om toch nog een feestje te hebben in jullie prachtige dorp, heb ik besloten om een leuke prijsvraag te organiseren. Deze staat vanaf 14 november op de website www.sintineeldepaterswolde.nl. Natuurlijk kun je hier wat leuks mee winnen als je je best doet. Mijn pakjespiet is dat al druk aan het bedenken.

Ik vindt het erg vervelend dat ik jullie moet overslaan dit jaar maar natuurlijk ben ik 14 november op televisie te zien en ik hoop dat we dan nog even zwaaien naar elkaar.

Tot volgend jaar kinderen,
Sinterklaas