Sinterklaasintocht Eelde-Paterswolde wordt zelfstandige stichting

De organisatie van de Sinterklaasintocht in Eelde-Paterswolde wordt vanaf heden niet meer onder de vlag van EPZakelijk georganiseerd. Het afgelopen jaar hebben de Pieten, Sint en zijn hulpjes zelf de regie gekregen over de invulling van de Sinterklaas intocht in ons dorp. De ambitieuze vrijwilligersgroep wilde weer een intocht met een aankomst op de Pakjesboot in de haven van het Paterswoldsemeer.

In 2018 was de optocht een groot succes, wat nu resulteert in een eigen zelfstandige stichting. Om de stichting een vliegende start te geven, hebben EPZakelijk en onze andere sponsoren een financiële bijdrage gegeven. Vanaf 8 mei 2019 is Stichting Sinterklaasintocht Eelde-Paterswolde een feit.

De Stichting heeft zelfs een eigen website: www.sintineeldepaterswolde.nl. Blijf via de website op de hoogte van de Sinterklaasintocht en de avonturen die de Sint en Pieten beleven.

Donatie
Om dit alles te kunnen blijven realiseren voor onze kinderen en ons dorp, help je ons enorm door een kleine bijdrage te storten op het rekeningnummer van de nieuwe stichting: NL88 RABO 0341 5714 58.