Stem bij Rabo ClubSupport op Sinterklaasintocht Eelde-Paterswolde

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt dit jaar € 150.000,- beschikbaar.

Stem op Stichting Sinterklaasintocht Eelde-Paterswolde
De stichting is nieuw sinds 8 mei 2019. Vorig jaar zaten we nog onder de vlag van ondernemersvereniging EPzakelijk .Die organiseerde al jaren de intocht. Daar is uit voort gekomen dat we een stichting wilden worden.

Bestedingsdoel
Wij willen als stichting graag een leuke optocht realiseren voor de kinderen en ouders van Eelde-Paterswolde en Eelderwolde. Door een mooie optocht en met elk jaar een thema. Dit jaar het thema .. Circus. De optocht gaat van de Zuidwesthoek…Paterswoldsemeer naar de parkeerterrein van de AH, waar een optreden is. En dan weer verder naar de parkeerplaats van de Jumbo in Eelde. Waar ook weer een optreden is.

Stemmen kan vanaf 27 september
Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. Word lid van de Rabobank!